Announcing: #RSVPNoNorthSeaOilandGas Mock-Wedding action at Folkets Klimamarch København

Folkets Klimamarch København 2017 inkluderer en fredelig og festlig protest aktion mod Nordsøaftalen mellem Mærsk og de fleste af Folketingets partier om yderligere udvinding af olie og gas i nordsøen. Vær med til at protestere mod den uhellige union mellem de to parter når vi holder mock-wedding på Slotspladsen.

The People's Climate March Copenhagen 2017 will include a peaceful and artistic protest action against the North Sea Agreement between Maersk Oil and most of the Danish Parliament a.k.a. Folketing's, parties on further extraction of oil and gas in the North Sea. Join us as we crash this unholy union by holding mock-wedding at Slotspladsen where we will call for people over profits, health over wealth! #KlimamarchKBH#ClimatemarchCPH #peoplesclimate